Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Οι γυμνές φωτογραφίες της Τζάκι Κένεντι Ωνάση στον Σκορπιό



Οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου εξοργίζοντας την Τζάκι, τραβήχτηκαν με πολύ κόπο στο Σκορπιό από το θρυλικό παπαράτσι Δημήτρη Κουλούρη.

Ο άνθρωπος που ήταν η σκιά του Ωνάση περίμενε επί μέρες στον Σκορπιό για να συλλάβει την νέα κυρία Ωνάση σε αποκαλυπτικές πόζες. Και το πέτυχε.
Γράφει χαρακτηριστικά η κόρη του Αλεξία Κουλούρη «... Είχε αρχίσει να ξημερώνει η τρίτη μέρα, όταν έπαιρνε και πάλι τον δρόμο για την παραλία. Σκαρφάλωσε ξανά στο δέντρο, ετοίμασε και πάλι τη μηχανή του και περίμενε... Εκαναν την εμφάνισή τους ο Ωνάσης με την Τζάκι... Κουβέντιασαν λίγο, ήπιαν τον καφέ τους και ξαφνικά η μεγάλη κυρία χάθηκε για λίγο πίσω από την καμάρα του σπιτιού. Ξεπρόβαλε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με μονοκίνι.
Αρχισε να κάνει ανέμελα τη γυμναστική της, ενώ ο Κουλούρης δεν πίστευε στα μάτια του. Οπλισε τη μηχανή, κούμπωσε τον τηλεφακό στη Nikon και άρχισε να τραβά. Πατούσε ασταμάτητα το κλείστρο, όταν η κυρία, που μέχρι τότε ο κόσμος την είχε δει μόνο με ταγιέρ, απαλλαγμένη από ρούχα, ετοιμαζόταν να πέσει στη θάλασσα για να απολαύσει το μπάνιο της γυμνή».

7 σχόλια:

  1. υπαρχουν και παιδια διπλα μας δεν ψαχνουμε για τσοντες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι ναι προστάτευσέ τα από το κακό βυζάκι. Αντί αυτού, πάρε τα να δείτε μαζί ειδήσεις ή καμιά πολεμική ταινία.

      Διαγραφή
  2. μια χαρά η κυριούλα

    να είναι καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τοσα λεφτά, ενα ξυράφι δε μπορούσε να αγοράσει η Ωνάσαινα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή